​Як підключити інтернет до квартири від Компанії «Бест»?

​Як підключити інтернет до квартири від Компанії «Бест»?

З початку карантину усі наші звичні справи проходять відкрите бета-тестування на відмовостійкість та тривалу працездатність. Усе звелося до режиму онлайн: спілкування з друзями, робота, дозвілля тощо. Саме тому нерви та ефективність перебування в мережі безпосередньо залежить від якості роботи провайдера.

Компанія «Бест» (www.best.net.ua) працює на ринку телекомунікаційних провайдерів вже понад 15 років. За цей час компанія власноруч розробила технічну можливість підключення більш ніж 50 міст та смт України. Щоб безперебійно надавати доступ до Інтернету та кабельного телебачення тисячам абонентів щодня.

Компанія «Бест» (www.best.net.ua/internet-u-kvartyri надає якісний та відмовостійкий Інтернет і пропонує:
● безлімітний доступ до мережі на швидкості до 500 Мбіт/с;
● вигідну ціну за акцією «Разом дешевше» для послуг Інтернет + ТВ;
● кабельне телебачення (понад 150 цифрових каналів);
● онлайн-телебачення за технологією OTT з кінозалом найпопулярніших фільмів.

Для того, щоб підключитися вже зараз достатньо залишити заявку на сайті (www.best.net.ua/podaty-zayavku) або зателефонувати до контакт-центру компанії (https://best.net.ua/contacts/), або зв’язатися зі спеціалістами у Facebook Messenger (https://www.facebook.com/bestnetua ) в робочі години.

Залиште заявку на підключення (https://best.net.ua/podaty-zayavku/ ),
щоб спеціалісти компанії максимально швидко зв'язатися з вами. Найближчим часом ви зможете користуватися по-справжньому надійними та якісними послугами від Компанії «Бест».

  • 11:25
  • 5248
Юлия 12:25 #
Самый ужасный интернет-провайдер, который только может быть. Дозвониться невозможно, операторы на телефоне — хамы редкие. Есть более достойные провайдеры.
Завантаження...