Черги у податковій інспекції (ФОТОФАКТ)

Черги у податковій інспекції (ФОТОФАКТ)

У податковій інспекції міста Вишневе справжній ажіотаж. Близько півсотні людей чекали своєї черги щоб здати бухгалтерський звіт.

Одна із жінок в черзі каже, такого ажіотажу вона не бачила давно. А все через зачинені віконця, для прийому звітних документів. Самі ж працівники податкової нарікають на безвідповідальність людей, мовляв відкладати роботу на останній день не потрібно було, проте з зрозумінням ставляться до всіх та приймають документи у звичному режимі.

Втім один із тих, хто стояв в черзі – пан Сергій. Чоловік каже, прийшов сюди не в останню хвилину, як переконують оператори. Він оббиває пороги тут вже третій день. «Вчора, позавчора стояв! Сьогодні останній день і також мушу стояти. А все через те, що працівники податкової міліції некомунікабельні. Мені не зрозуміло чому із чотирьох вікон працює одне?» - розповідає вишнівчанин.

Бухгалтери розповідають, черги чергами, але якби була якісна проінформованість – ґвалту не здіймали б. Головною причиною чому виникли такі черги, стали зміни до існуючого законодавства. Змінилися форми звітності, рахунки для сплати та інші важливі для бухгалтерів документи.

  • 09:15
  • 2533
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...