Гетто для жителів Вишневого

Гетто для жителів Вишневого

"У м. Вишневе розпочато встановлення шумопоглинаючих звукозахисних бар'єрів вздовж залізниці! На звернення голови Вишневої міської ради Ілля Діков в 2017р. нами було проведено ряд зустрічей з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та керівництвом ПАТ "Укрзалізниця".

Завдяки Лідеру РПЛ Олег Ляшко, голові Києво-Святошинської організації РПЛ Олександр Богачов вдалося організувати та добитися виділення коштів до встановлення захисних екранів вздовж всієї залізниці, що проходить через м. Вишневе зі сторони вул.Чорновола з одного боку та вул.Залізнична з іншого боку.
За повної підтримки міністра інфраструктури В.В.Омеляна та ПАТ "Укрзалізниця" було погоджено в 2018 р. встановити захисну лінію довжиною 3 км, на загальну вартість близько 12 млн грн.
Історично склалося, що м. Вишневе розділено залізницею на 2 частини. І вздовж залізниці живе багато людей в приватних будинках, а ще більше в багатоквартирних, які побудовані від залізниці менше, як за 100 метрів. Встановлення захисних екранів суттєво зменшить рівень шуму від залізниці та забезпечить повноцінну огорожу.
Реалізація цього проекту не тільки зменшить ризики травматизму при переході залізниці в невстановлених місцях, а й збереже багато життів!" - повідомив депутат Вишневої міської ради Артем Глінський на своїй сторінці у фейсбук.


Дане повідомлення викликало шквал негативних коментарів та запитань до автора.

"Артем!!! Вы что издеваетесь??? Какой это "шумопоглинаючих звукозахисних бар'єрів" ??? Это обычный бетонный забор!!! Суки, когда вы перестанете воровать??? 30 млн грн. в карман Олега Ляшка??? Думаешь вишневчане тупые??? Мы все понимаем и не простим!!! Я лично все напомню людям на выборах! Остановитесь и не позорьтесь!" - написала громадський активіст, волонтер Людмила Мартиненко.


Ось так за версією місцевого депутата Артема Глінського, завдяки лідеру РПЛ Олегу Ляшко і голові Києво-Святошинської організації РПЛ Олександру Богачову було виділено ( ̶3̶0̶ ̶м̶і̶л̶ь̶й̶о̶н̶і̶в̶ ) 12 мільйонів гривень на встановлення секційного залізобетонного паркану з новою не властивою функцією "звукозахисного бар'єру". Такі паркани використувують для огородження будівництв, промислових підприємств в охоронних та захисних цілях.

Існують три типи акустичних екранів:

1. Звуковідбиваючі
2. Звукопоглинаючі
3. Комбінований, що поєднує звукопоглинаючі та звуковідбиваючі екрани

Проте залізобетонний паркан, що встановлюють, ніякого відношення до жодго типу не має!


  • 10:55
  • 5989
Иван 09:58 #
Вывод простой: Диков — *******, Глинский — тоже *******. Все сделано для того, чтобы тупо распилить эти 12 млн. Чтоб на их могилах такой же забор стоял.
Я 11:13 #
Вопрос? зачем его у самой дороги ставить? за забором маленькие складики построят что б в аренду сдавать?
Реформатор 17:02 #
З Шляшком домовилися… Як це набридло! Постійний негатив!!! Кошти розтянули+ в аренду здадуть 100%!!! Ні що б зробити культурну стоянку з магазинчиками і ЗУПИНКУ!!! біля мосту з накриттям!!! Прийдеться палити дачі… недоходить по іншому…
Усыч Руслан
Усыч Руслан 17:46 #
Лучше б свой городской транспорт пустили к метро на эти деньги
виталий 11:49 #
по приколу зайдите в общественный туалет ж/д ст. вишнёвое ( если получится — говна по косточки)
Света 12:00 #
Нехай би цей Діков та інші потягали коляски через міст щодня, або наприклад інваліду на колясці переїхати на іншу сторону в лікарню, про це ніхто не думає навіть.
Ольга 09:25 #
На полі у Вишневому зводилась висотка, яка була огороджена бетонним парканом. Після закінчення будівництва огорожу зняли а пізніше використали для зведення огорожі вздовж залізниці. А тепер запитання — куди закопають 12 млн. грн? У приватній розмові з Чорнієм Володимиром Петровичем, начальником містобудування та архітектури Вишневого, було сказано, що вокзал — це промислова зона і такий паркан йому особисто подобається. Так що, дорогі вишнівчани, гордіться своїми вибраними героями і живіть в бетоні. Такі вони шумопоглинаючі паркани у Вишневому.
Константин 22:29 #
Что Диков Пи… что Ляшко Пи… Распил 12 лямов на абсолютно ненужную (вредную для людей) затею. Может нашу страну и город захватили инопланетяне? А может єто буйнопомешаные из дурдома сбежали и расселись в депутатско-мерские кресла? Нет, ксожалению этих ур… выбирали мы с вами. Но дорвавшись до власти они забыли все предвыборные обицянки-цяцянки и тупо гребут себе бабло. Зачем же нам ШКОЛЫ, САДИКИ, ПОЛИКЛИНИКИ — думают они. Понастроим лутше сотню многоетажек, а дети пусть в 3 смены ходят (Школа №1) — получим вкусные откатики и отправим своих детей заграницу. А забор, который бабульки матерят отгрохаем — пусть обходят десятой дорогой. Стадион с клеткой и забором, на котором просто так детям не поиграть построили. Класс.
Завантаження...